woensdag 5 september 2018

VERSCHUIVINGEN











Twee One on One studenten doen een 24 uurs programma op Oosterhouw in het kader van SHIFT. Drie uur werk, drie uur rust. We oefenen de verschuiving van het oude Landhuis Oosterhouw naar het nieuwe O-H. Het is een samenwerking met Lenn Cox en JP Scheen die ik ken van ArtEZ.

Damien Troadec, die net de omslag maakt van zijn Designopleiding in Eindhoven  naar Visual Arts op de Rietveld maakt een verbeelding van de verschuiving van de One on One Academy in Amsterdam naar O-H door op het nieuwe zandplein in de voormalige vijver twee stoelen neer te zetten.


Stijn Pommée maakt een verbinding met zijn residentie in Finland door een weefdraad te verbinden met een tekst waarin hij de gesprekken in de rustblokken combineert met zijn nagevoel van de reis, het aankomen en weer vertrekken. Hij blijft dan ook langer om me te helpen met de volgende verschuiving.


Oosterhouw ombouwen voor een groot diner voor NOO/ 45 Noordelijke Online Ondernemers.



1 opmerking:

  1. Aw, this was a very nice post. In thought I wish to put in writing like this moreover – taking time and precise effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and on no account appear to get one thing done. online casino bonus

    BeantwoordenVerwijderen