Amsterdam komt dichterbij. Eerst restaurant As om een dag lang nieuwe ontwikkelingen te bespreken.
Ik maak een maaltijd rondom van alles wat hier uit de streek te halen is. Speltbrood met geitenkaas en winterkruiden. Rookvlees van hooglandrund met paardenbloemgelei en celeriac. Aardperen, riz rouge en opgepimpte geitenworst.
Tussen de gangen van de lunch neemt Klaas ze mee door de tuin en het ijskoude huis. Het landschap is te zien door ijsbloemen in de niet verwarmde kamers.
Het huis is een decor. Een bezoek een vorm van theater. Met personages, tijd, ruimte, een plot, mogelijkheden tot verandering, metamorfoses.
Een behaaglijk vuurtje brandt in de voorkamer voor zelfgedroogde lindenbloesemthee met sneeuwklokjesgebak.
Het huis is een decor. Een bezoek een vorm van theater. Met personages, tijd, ruimte, een plot, mogelijkheden tot verandering, metamorfoses.
Een behaaglijk vuurtje brandt in de voorkamer voor zelfgedroogde lindenbloesemthee met sneeuwklokjesgebak.
Daarna bij de borrel viskoekjes van schar en garnaal.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten